Ny-gammal ateljé

Jag är tillbaka i mitt gamla missionshus ♥ ♥ ♥

Men inte för att bo, eller för att ha den stora salen med 4,5 meters höjd i takets välvda mitt som syverkstad, nu har rummet på övervåningen , det med den öppna spisen i hörnet, blivit min lilla, alldeles lagom stora ateljé.                                                                    I resten av huset har Bitta såklart kvar sitt AntikTroll och många trevliga kunder kikar nyfiket in i huset, längtansfulla efter att hitta det där rätta föremålet som kanske kan finnas här.

Mycket roligt har vi haft här i Missionshuset, kundkvällar med modevisningar i mitt vardagsrum och den stora salen.   Många kvinnor och faktiskt bara en gång som det var en man med, men jag tror nog att han trivdes gott bland alla kvinnor! Vi har sytt många linneplagg i stora salen, hade högt i tak både i livsvärderingar och arbetsmiljö, lilla Sarah , mina syrror och jag 🙂

Nu när jag varit en lång period på rehab för min ryggmärgskada väntar en lång och säkert tuff tid tillbaka för min kropp, hjärna och mig. ( kanske kan man iochförsig tänka att alla de där delarna hänger ihop och gör just MIG)                                                             Tänker att jag ska bli lite grand grand som tjuren Ferdinand – sitta där vid den öppna spisen och lukta på tygerna, tuschpennorna, trådarna och pappret – bli liksom hel igen…     Jag har ingen av mina industrimaskiner kvar längre, gjort mig av med de för att inte kunna sitta där och lönsy längre, pressa min kropp och med den även min hjärna.  Nu har jag istället köpt mig en fint orange huskvarna från 70-talet, den är alldeles förträfflig och syr fina sömmar! Men den går låångsamt och har ingen trådklipp, suck det blir många kaffepauser för att inte tappa tålamodet totalt.

Och det är ju det jag ska träna på nu, ta det lugnt och stilla ♥

Skapar långsamt i mitt gamla missionshus

              Skapar långsamt i mitt gamla missionshus

Posted in Okategoriserade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *