Sommaren kom tillbaka idag!

Och visst får man lust att sy sig en klänning då!

På lördag firar vi min älskade storasyster som blir 60 år och jag ska sy mig en Lina med spetsöverdel och ärm i ljus turkos. Mönstret till överdel och ärm kan du beställa separat ( 75 :- inkl frakt ) till tunikan Lina. 

Alla klännings- och tunikamönster har du 20 % rabatt tom söndag 21 maj!                                                                                         Beställer gör du som vanligt via mail till info@annandesign.se eller skicka ett meddelande på FB-sidan.                                       Uppge ditt namn, adress, mobilnummer eller mailadress och förstås, vilket mönster och storlek du önskar!                               Fakturan skickas med paketet.                                                                                                                                                                                    önskar dig en skön dag, Anna-Karin

Mjuk viscosespets med tvättat linne

   Tunika Lina som klänning med överdel och ärm i vacker spets

Posted in Okategoriserade and tagged , , , , , , , , , .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *