Syfestivalen i Stockholm

Nu har Syfestivalen i Stockholm öppnat!    27-29 oktober kan man hitta i stort sett allt inom sömnad, stickning, virkning och såklart väldigt mycket annat…

Denna gång är jag inte med utan mönstren tas väl om hand av tjejerna på Andersson & Hjalmarsson!               Ett urval av mönstren finns i montern med deras underbara textilier av ekobomull och merinoull , stickade i Ulricehamn.   Det känns bra att stanna hemma även om det är förstås fantastiskt roligt att vara på mässa. Men det kommer ju fler mässor och jag blir sakta starkare eller klokare kanske och tar signalerna från kroppen på allvar…        Men att möta kunder och prata sömnad, mönster och textil är ju så fantastiskt roligt!   

 Så igår kväll under Light Night Shopping i Alingsås var första gången på länge som jag var på ett event, superkul hos Jannike på Tyglagret i Alingsås. Hon har en underbara tyger och i affären har jag handlat sen jag började sy, faktiskt 38 år sedan när jag sydde min första födelsedagsklänning till lilla mamma.

Väldigt roligt hade vi och många kunder kom för att träffas, Carina från BrittenOchJag inspirerade med sina färg- och mönstermatchningar. 

Kundkväll hos Tyglagret

 

Posted in Okategoriserade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *